LawaLawa update & walimatul urus :)

assalammualaikum ...

hai ..sekarang ni banyak betul undangan walimatul urus,,^^ tapi rekod hanya berjaya pergi dua majlis je bulan ni..T_T aiseyman ..baca blog ni baca blog tu mesti tak miss cerita pasal pergi kenduri kawin kan..so kita pun nk upload sikitlah picture2 time gi kenduri ni..kepada kakak2 kesayangan, kawan2 induksi dan kot2 ada pengantin2 baru yang terbaca blog tak fofular ni =p saya ucapkan selamat pengantin baru taww! semoga bahagia selama-lamanya :) 

scroll down pleasee ~


i have a long journey :) sampai jugak kat kota tinggi  ni akhirnya, paling best outdoor photoshoot memang kaw kaw la heee ..sampai de budak jatuh2 bagai haha.selamat pengantin baru kak linda! 


kak linda dan pasangannya.. pelamin dia awesome,++ cantikk sangatttt ...
Serious tak berkelip tengokk @_@


menggedik kat luar rumah pengantin ;p


dengan orang penting pada hari itu keke ;p



                     Ni najib dan pasangannya..baik nye planning nak pergi majlis dorang, tapi tak sempat jugak sebab stuck dalam traffic jam urgh dah lewat sesangatlah masa tu ..sedih & sory sangat ..btw selamat pengantin baru najib! 


pasangan  najib dan baity yang comel comel amat :)



opss ..huhu okey yang ni gambar time on the way ..huhu.time ni la jammed nauzubillah fuhh, luntur makeup. Shat i know you dah boring kan kan ;D




yang warna merah+putih ni..ni kak maria dan pasangannya..selamat sudah diijabkabulkan dan sangat-sangat gembira bila tgk kak maria dah kahwin hehee..kak maria bucukk tahniah taww! 

sekian ..itu saja! tudung cam biasa semua dari lawalawa la tuewww..
selami jiwa, selami hati ,selamiii lautan dalam...hahaha(sory tgh angau dengan jozan sekarang) byebyep..






eehhh jangan lupa scroll kebawah untuk tengok koleksi lawalawa yang terbaruu!! thankssss peoplee :)) kpd yg pernah shopping di lawalawa terima kasih sangat2 dan sy di pihak lawalawa sgt menghargai anda semua...mmuahhh!  Pada sesiapa yang nak order kena isi borang dulu taw dalam masa 24 jam pihak lawalawa akan beritahu kepada anda semula 



first come first serve with me intan ^_^ 

SALES TOO HURRY!!



 a)  AVAILABLE ^_^   = tandanya masih ada 
 b)   SOLD OUT  =)       = tandanya sudah buat payment +berjaya dijual !
 c)  ON BOOKING !!     = tandanya ada customer booking (tempoh payment 3 HARI sahaja)


EXCLUSIVE
YET
EDGY

do you?

happy shopping darlings !!!
  






                                ni adalah contoh cutomer yang pernah beli tudung nih ..cantik kan <3
                                                                   
status :SOLD OUT TO SITI ZUNAIDAH=)  
code item : F001
Price : RM55 



status :SOLD OUT TO NIK HAMIDAH=)  
code item : F002
Price : RM55



status : SOLD OUT TO FAZRYN =)     
code item : F003
Price : RM55





okey ni intan pun ada satu..suka sangat pakai yang ni ..
sebab corak simple but so niceee <3

status : SOLD OUT TO SITI SYAZWANI =)     
code item : F004
Price : RM55




status :SOLD OUT TO AZAH=)  
code item : F005
Price : RM55




status : SOLD OUT TO ASYIKIN=)   
code item : F006
Price : RM55



--Tudung berjaya di RESTOCK--



status : SOLD OUT TO IRIS SHAH =)    
code item : C001
Price : RM55



status : SOLD OUT TO AMIERA =)   
code item : E013
Price : RM55



status : SOLD OUT TO ZATIE  =)    
code item : B002
Price : RM55



status : SOLD OUT TO CC=)   
code item : D004
Price : RM55



status : SOLD OUT TO ZATIE  =)   
code item : C002
Price : RM55




--------------------------------------------------------------------------------------------------

PERINGATAN !!!SEKIRANYA TIADA PEMBAYARAN DIBUAT DALAM MASA 3 HARI 
STATUS BOOKING AKAN DIBATALKAN DAN AKAN DIJUAL SEMULA KEPADA CUSTOMER LAIN :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

 thanks for viewing 
♥ The goods sold are not returnable, refundable or exchangeable 


This entry was posted on . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed.