LAWALAWA RESTOCK RESTOCK RESTOCK !

    ♥ ♥  Bismillahirahmanirahim     




  *EXPRESS*RESTOCK*EXPRESS*RESTOCK*  




Hai darling, tudung express lawalawa kembali lagi !  kali ni untuk restock sahaja :) so kepada yang terlepas koleksi lawalawa insyallah mungkin kali ni rezeki anda memilikinya, jom kita check tudung restock ni, mana yang berkenan di hati terus klik BORANG di sebelah kanan side bar yang ada tulis *CLICK HERE TO ORDER*

atau emailkan details penting kepada

lawalawa.blogshop@gmail.com

happy shopping!!



    ♥      ♥    



    ♥      ♥    


MATERIAL


 Hot selling 
♥  Tudung express tanpa awning keras dipakai ikut bentuk muka 
♥ Selesa, Sejuk dan tidak perlu digosok 
 Hanya RM55.00  






Status: 
 SOLD OUT  =)     
 Code item :  RESTOCK A1
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)



Status: 
 SOLD OUT  =)     
 Code item :  RESTOCK A2
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)



Status: 
 SOLD OUT  =)     
 Code item :  RESTOCK A3
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)



Status: 
 SOLD OUT  =)      
 Code item :  RESTOCK A4
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)


Status: 
 SOLD OUT  =)        
 Code item :  RESTOCK A5
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)


Status: 
 SOLD OUT  =)     
 Code item :  RESTOCK A6
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)



Status: 
 SOLD OUT  =)      
 Code item :  RESTOCK A7
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)



Status: 
 SOLD OUT  =)     
 Code item :  RESTOCK A8
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)



Status: 
 SOLD OUT  =)      
 SOLD OUT  =)     
 Code item :  RESTOCK A9
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)



Status: 
 SOLD OUT  =)     
 Code item :  RESTOCK A10
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)



Status: 
 SOLD OUT  =)     
 Code item :  RESTOCK A11
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)



Status: 
 SOLD OUT  =)     
 SOLD OUT  =)     
 SOLD OUT  =)       
 Code item :  RESTOCK A12
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)



Status: 
ON BOOKING BY IPA HENDRY !!     
 Code item :  RESTOCK A13
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)


* corak dan tudung adalah sama utk kedua2 gambar ni, just warna bunga yang 
berlainan :) *



Status: 
 SOLD OUT  =)     
 Code item :  RESTOCK A14
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)



Status: 
 SOLD OUT  =)     
 Code item :  RESTOCK A15
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)



Status: 
 SOLD OUT  =)         
 Code item :  RESTOCK A16
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)




 a)  AVAILABLE ^_^   = tandanya masih ada 
 b)   SOLD OUT  =)       = tandanya sudah buat payment +berjaya dijual !
 c)  ON BOOKING !!     = tandanya ada customer booking (tempoh masa 48 jam sahaja)



    ♥      ♥    



    ♥      ♥    



 macam biasa pelanggan yg disayangi jika berminat terus isi borang dekat sebelah kanan blog ini okey !

selamat bershopping dan selamat tahun baru 2013 


BORANG hanya perlu klik di sebelah kanan side bar tu yg ada tulis
*CLICK HERE TO ORDER*
isi kat situ okey..kalau borang tak keluar jugak makanya sila lah hantar details 
maklumat ke alamat email kami di :

lawalawa.blogshop@gmail.com

*klik gambar untuk tumbesaran* 




    ♥      ♥    

 thanks for viewing 
♥ The goods sold are not returnable, refundable or exchangeable 

    ♥      ♥    




  ♥    ♥    ♥    

ONLY FOR SERIOUS BUYERS!!

BACKOUT BUYERS WILL BE BLACKLIST!!

KINDLY NOTE:

JAM SELEPAS MENERIMA INVOICE,DAN 

WAJIB DISERTAKAN BUKTI PEMBAYARAN.

PEMBAYARAN ADALAH DALAM TEMPOH 24

  ♥    ♥    ♥    



This entry was posted on . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed.