LawaLawa September 2012 !!

    ♥ ♥  Bismillahirahmanirahim     


  
hai kesayangan!! pertama sekali alhamdullilah tudung di lawalawa blogshop telah banyak mencuri hati si pemakai...hehe kalau perasan, tudung jenis ni mmg susah kan  nak jumpa di mana2 kedai, kalau ade pun material sangat tak sama :)  insyaallah lepas ni intan akan kerapkan lagi update khas untuk anda okey...intan jgk nak minta maaf kalau x sempat nak tag & bagitahu sorang2..so segala update intan akan mention dekat facebook Page lawalawa okey? haa kpd customer baru SELAMAT DATANG intan ucapkan ^_^
 okey utk anda ni ade pesanan penaja dari intan sikit hehee


1) TIDAK PERLU DI GOSOK *WARNING :D*  
2) TANPA OWNING YANG KERAS 
3) ADJUSTABLE & STRECHABLE (IKUT BENTUK WAJAH)
4) LIMITED DAN EXCLUSIVE CORAK
5) PENJAGAAN/CUCI DENGAN MUDAH DAN SENANG

*BOLEH GULUNG2 JE LETAK DALAM HANDBAG, TAK KRONYOK*  

okey itu je nak cakap..weee thank you!! 



    ♥      ♥    


BORANG hanya perlu klik di sebelah kanan side bar tu yg ada tulis
*CLICK HERE TO ORDER*
isi kat situ okey..kalau borang tak keluar jugak makanya sila lah hantar details 
maklumat ke alamat email kami di :

lawalawa.blogshop@gmail.com

*klik gambar untuk tumbesaran* 


    ♥      ♥    

happy shopping darlings !!!

    ♥      ♥  



 Status: 
 SOLD OUT TO AIN  =)  
 Code item :  R001
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)

 Status: 
 SOLD OUT TO NOOR ADILAH  =)   
 Code item :  R002
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)

 Status: 
 SOLD OUT TO SAFRA ATIQAH  =)   
 Code item : R003
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)

 Status: 
 SOLD OUT TO NORILA  =)    
 Code item :  R004
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)

 Status: 
 SOLD OUT TO LINDA ZAHAR  =)     
 Code item : R005
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)

 Status: 
 SOLD OUT TO NORILA  =)     
 Code item :  R006
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)

 Status: 
 SOLD OUT TO KAMARIAH  =)  
 SOLD OUT TO IDAYU  =)  
 Code item :  R007
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)

 Status: 
 SOLD OUT TO ADAH RADZALI=)    
 Code item :  R008
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)

 Status: 
 SOLD OUT TO JULIE NIDA=)    
 Code item :  R009
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)

 Status: 
 SOLD OUT TO NORILA  =)     
 Code item :  R010
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)

 Status: 
 SOLD OUT TO NORILA  =)     
 Code item :  R011
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)

 Status: 
 SOLD OUT TO NURUL HUDA =)    
 Code item : R012
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)

 Status: 
 SOLD OUT TO JULIE NIDA=)    
 Code item :  R013
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)

 Status: 
 SOLD OUT TO NORILA  =)     
 Code item :R014
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)

 Status: 
 SOLD OUT TO JULIE NIDA=)    
 Code item :  R015
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)

 Status: 
 SOLD OUT TO JULIE NIDA=)    
 Code item :  R016
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)

 Status: 
 SOLD OUT TO JULIE NIDA=)    
 Code item :  R017
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)



 RESTOCK RESTOCK ! HURRY ! 


 Status: 
 SOLD OUT TO ZAWIYAH =)  
 Code item : RESTOCK NEW RAYA 010 
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)

 
 Status: 
 AVAILABLE ^_^ 
 Code item : RESTOCK SHAWL RAYA 
Price : RM45 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)

 Status: 
 SOLD OUT TO NORIZA SULAIMAN=)    
 Code item : RESTOCK NEW RAYA 054
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)




 PROMOSI !!! 

Promosi combo !! harga biasa untuk sehelai inner adalah RM18, jadi intan buat promosi utk pembelian bersama inner dgn harga runtuh!

TUDUNG + INNER NECK = RM69.00!!

INNER NECK BLACK ini juga boleh dipakai dgn shawl, dan semua jenis tudung !
sangat selesa  :)





    ♥      ♥    

 thanks for viewing 
♥ The goods sold are not returnable, refundable or exchangeable 

    ♥      ♥    



 a)  AVAILABLE ^_^   = tandanya masih ada 
 b)   SOLD OUT  =)       = tandanya sudah buat payment +berjaya dijual !
 c)  ON BOOKING !!     = tandanya ada customer booking (tempoh masa 48 jam sahaja)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

  ♥    ♥    ♥    
ONLY FOR SERIOUS BUYERS!! 
BACKOUT BUYERS WILL BE BLACKLIST!!

KINDLY NOTE: PEMBAYARAN ADALAH DALAM TEMPOH 24 JAM SELEPAS MENERIMA INVOICE,DAN WAJIB DISERTAKAN BUKTI PEMBAYARAN.


  ♥    ♥    ♥    
-----------------------------------------------------------------------------------------------------


This entry was posted on . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed.