LawaLawa Edisi June !!

    ♥ ♥  Assalammualaikum       


Seperti yang telah dijanjikan LawaLawa Blogshop akan update stock tudung malam ni. So hope sangat kepada mereka yang benar-benar serious nak beli dan boleh beri komitmen sahaja yang isi form tempahan lawalawa. Ini kerana kami nak mengelak sebarang kesulitan/masalah dan memberi peluang kpd customer lain yang betul2 nak beli..ok ! Thanks kerana support LawaLawa Blogshop dan selamat menjamu mata :)

   *tempahan adalah  melalui borang* 

BORANG hanya perlu klik di sebelah kanan side bar tu yg ada tulis
*CLICK HERE TO ORDER*
isi kat situ okey..kalau borang tak keluar jugak makanya sila lah hantar details 
maklumat ke alamat email kami di :

lawalawa.blogshop@gmail.com

*klik gambar untuk tumbesaran* 



    ♥      ♥    

happy shopping darlings !!!

    ♥      ♥    

Status :
  SOLD OUT TO SHIETA=)  
Code item : NEW Q001
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)


Status :
  SOLD OUT TO NUR ASYURAH =)  
  Code item : NEW Q002
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)


Status :
  SOLD OUT TO  NUR  MARLISA =)  
Code item : NEW Q003
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)



Status :
  SOLD OUT TO NOR AZIERA =)  
Code item : NEW Q004
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)

Status :
  SOLD OUT TO NOR AIN=)  
Code item : NEW Q005
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)

Status :
  SOLD OUT TO SITI ROBIAH=)  
Code item : NEW Q006
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)

Status :
  SOLD OUT TO WAN NUR AIN =)  
Code item : NEW Q007
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)

Status :
  SOLD OUT TO  NUR  MARLISA =)  
Code item : NEW Q008
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)

Status :
  SOLD OUT TO SARAH ATIKAH =)  
Code item : NEW Q009
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)

Status :
  SOLD OUT TO JULIE NIDA =)  
Code item : NEW Q010
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)

Status :
 AVAILABLE ^_^ 
Code item : NEW Q011
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)

Status :
  SOLD OUT TO MAI NOR HANUM =)  
Code item : NEW Q012
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)

 ( BABY BLUE PLAIN )
Status :
  SOLD OUT TO  AIN=)  
Code item : NEW Q013
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)

Status :
  SOLD OUT TO  AIN=)  
Code item : NEW Q014
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)

Status :
  SOLD OUT TO TEAH =)  
Code item : NEW Q015
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)


Status :
ON BOOKING BY INA (sg) !!   
Code item : NEW Q016
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)


* TUDUNG RESTOCK*





Status :

  SOLD OUT TO HAZIANA=)  
Code item : RESTOCK 7
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)



Status :
  SOLD OUT TO TEAH =)  
Code item : RESTOCK 24
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)


* TUDUNG PRE LOVED *
okey kali ni intan juga turut menjual tudung koleksi intan yg mana intan nak let-go..sebenarnya ramai yang tanya tudung2 koleksi intan pakai sama ada nak jual tak..actually sayangggg sgt nak jual, sbb design setiap tudung hanya datang sekali je..then takkan keluar corak tu lagi.. T_T memang byk tapi ini antara yg intan jarang pakai just pakai 2 kali cam tu je,,CONDITION masih baik, cantik lagi! so harga die mmg intan akan kasi murah je..
iaitu :

RM44.00 !!

Status :
  SOLD OUT TO NOR AZIERA =)  
Code item : PRE - LOVED 01


Status :
 AVAILABLE ^_^ 
Code item : PRE - LOVED 02


Masih ingat tak lawalawa pernah menjual shawl..insyallah di masa akan dtg intan akan keluarkan shawl semula, dgn kualiti kain yang sama !..okey yang di bawah ini cth antara shawl intan beli tpi tak pernah pakai pun...kualiti tetap sama mcam baru, colour adalah coral peach sweet2 gituu :) material shawl ini adalah sama dgn tudung yg intan jual, tak kronyok ..harga shawl ni sebenarnye RM45.00 tapi kali ni intan jual shawl yang masih baru dgn harga :

RM34.00 !!


Status :
  SOLD OUT TO  DURRA =)  
Code item : SHAWL PRE - LOVED 03





  ♥    ♥    ♥    
ONLY FOR SERIOUS BUYERS!! 
BACKOUT BUYERS WILL BE BLACKLIST!!

  ♥    ♥    ♥    


KINDLY NOTE: PEMBAYARAN ADALAH DALAM TEMPOH 24 JAM SELEPAS MENERIMA INVOICE,DAN WAJIB DISERTAKAN BUKTI PEMBAYARAN.



This entry was posted on . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed.