lawalawa edisi sampul baru :')



assalamualaikum :)


hai apa khabar kalian! ehem ehemm lawalawa blogshop dah berwajah baru, intan suke sangat dengan perubahan ni, sebab layout lagi kemas, cantik, cute dan simple je..yang paling penting customer mudah utk berurusan dgn intan :) bak kata 100% intan suka lah hehee siapa yang design penat2 blog ni? oh itu adalah photographer merangkap pereka designer ASBESSTOS.. terjahlah blog photography dia, pakej kahwin pun mmg ideal sangat! but picture still meletups okey => credit again to asbesstos-photography.

>>BORANG hanya perlu klik di sebelah kanan side bar tu yg ada tulis *CLICK HERE TO ORDER tu..isi kat situ okey..bukan dekat peti pos bagai dah..hehe.
*tempahan melalui borang akan diutamakan


>> okey sebarang pertanyaan boleh hantar melalui borang ataupun terus email kpd lawalawa.blogshop@gmail.com :)

terima kasih dan jumpa lagi !
SALES!!

 AVAILABLE ^_^   
  SOLD OUT  =)        
ON BOOKING !!    


happy shopping darlings !!!

♥  
kali ni berbeza dgn keluaran sebelum nya, intan dapat 2 design yang sangat cantik, 


lawalawa01 : material kain agak tebal sikit dan sejuk je pakai,warnanya PINK ENCHANTED, corak di kainnya ada sedikit glitter.. bentuk macam intan pakai ni..subhanallah serius mmg cantik giler..ohh tpi ada 2 pieces je tinggal *pengsan


lawalawa02 :  corak seperti LEOPARD, kainnya ada glitter dan taburan ala-ala batu kristal  kat tudung tu ..mmg  nampak exclusive abiss you, tapi sayang hanya ada 2 pieces je tinggal *pengsan
dua2 ni harga dia RM64 sahaja :))


Status :     SOLD OUT TO FATHIA  =)       
  SOLD OUT TO SYAHEERA=)     
Code item : lawalawa 01
Price : RM64 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)


Status :    SOLD OUT TO MAI NOR HANUM =)       
SOLD OUT TO FATHIA  =)         
Code item : lawalawa 02
Price : RM64 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)

 fist come first serve 
happy shopping darlings !!!

♥  

Status :   SOLD OUT TO GIE  =)     
Code item : I001
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)


Status :      SOLD OUT TO SUHANA  =)      
Code item : I002
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)



Status :  SOLD OUT TO ZAINAB   =)       
Code item : I003
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)



Status :   SOLD OUT TO FIFY   =)      
Code item : I004
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)


Status :     SOLD OUT TO AZAH =)     
Code item : I005
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)


Status :    SOLD OUT TO YAYA ROSLI  =)       
Code item : I006
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)


Status :    SOLD OUT TO PUTRIE  =)   
Code item : I007
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)



Status :     SOLD OUT TO PUTRIE  =)     
Code item : I008
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)



Status :      SOLD OUT TO SHATILOMA =)         
Code item : I009
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)


Status :     SOLD OUT TO SYIKIN=)      
Code item : I010
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)


Status :     SOLD OUT TO MIMI   =)      
SOLD OUT TO WANI =)       
 SOLD OUT TO SYIKIN=)      

Code item : I011
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)



Status :    SOLD OUT TO AZRIEZ =)      
SOLD OUT TO CAHAYA AIN   =)      
Code item : I012
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)




Status :   SOLD OUT TO AMIERA   =)      
Code item : I013
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)



Status :     SOLD OUT BY AMEINAH=)       
Code item : I014
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)


Status :    SOLD OUT BY MAHANIZA  =)      
Code item : I015
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)


Status :    SOLD OUT TO ROS OREN =)       
SOLD OUT TO YAYA ROSLI   =)        
Code item : I016
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)


Status :    SOLD OUT TO AMIERA   =)      
Code item : I017
Price : RM55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)



Status :   SOLD OUT TO MASHITAH  =)     

This entry was posted on . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed.