lawalawa exclusive yet edgy? do you ?



assalammualaikum ..hai hai lawalawa sekalian dan pembaca yg dihormati :) 
Sukacita  dimaklumkan keluaran terbaru lawalawa dah keluar! jemputla tengok..nak beli senang sahaja just isi form dekat sini atau message kat facebook lawalawa  dan intan akan balas secepat mungkin sama ada available atau tak...skdan please please hanya utk serious buyer shj :( sbb nanti kesian dekat org yg lain yang nk beli jugak >.< 


oh, dekat bawah ni ade bape keping gambar masa intan keluar dengan  my beauty syeera kitorang mengedate di sunway pyramid dgn niat x berbelah bahagi  nak belanje ini budak syeera tengok wayang transformer 3 dan makan2..nape belanja dia? sbb pada satu hari yg cerah dia telah baik hati dan telah susah2 jadi model pengantin bersama sy >.< sob sob terharu sgt..tenkiu so much cik maya karin <3 


nak tengok lebih banyak lagi ..singgah di blog asbesstos photography ini okeyh :) pasti ade pakej yg sesuai utk raja sehari, yg ingin merakamkan detik2 di hari bahagia anda <3 
one second in time, one picture for a lifetime ececehhhh 
oh! lupa nak bagitau ..untuk bulan JULAI (b4 pose) ni asbesstos photography ada buat 
promosi PHOTOSHOOT PRE-WEDDING !!hanya RM150 je taw!!
gi la skodeng ;p

okey ni picture pada hari itu ^_^
aippp aipp, yg tutup muke malu2 tu la syeera si maya karin sy 


haa..camni la baru macho kuikui


ni budak baru tumbuh gigi eh ke tumbuh doublechin T_T


okey itu saje,, macam biasa tudung bintik2 hitam kat atas tu adalah antara koleksi lawalawa yg sy selalu jual ni..yg penting tudung ni mmg tak de owning , exclusive, kualiti kain 100% bestt! Susah nk jumpe nih hehee
haa scrool baik baik ye syg muuahhh xoxo ~



SALES HURRY!!!

 a)  AVAILABLE ^_^   = tandanya masih ada 
 b)   SOLD OUT  =)       = tandanya sudah buat payment +berjaya dijual !
 c)  ON BOOKING !!     = tandanya ada customer booking (tempoh payment 3 HARI sahaja)




happy shopping darlings !!!

  



status : SOLD OUT  =)     
code item : G001
Price : RM55 



status : SOLD OUT  =)        SOLD OUT  =)      
code item : G002
Price : RM55



status :  SOLD OUT  =)     
code item : G003
Price : RM55



status :  SOLD OUT  =)       
code item : G004
Price : RM55



status :ON BOOKING BY AYU ATIKAH !!     
code item : G006
Price : RM55



status :  SOLD OUT  =)    
code item : G007
Price : RM55



status :  SOLD OUT  =)           SOLD OUT  =)     
code item : G007
Price : RM55


status :   SOLD OUT  =)    
code item : G008
Price : RM55





status :  SOLD OUT  =)         SOLD OUT  =)       
code item : G009
Price : RM55



status :  SOLD OUT  =)    
code item : G010
Price : RM55



status : SOLD OUT  =)     
code item : G011
Price : RM55



status :  SOLD OUT  =)        
code item : G012
Price : RM5



--Tudung berjaya di RESTOCK--


intan restock lagi sekali utk batch kali ni :) 

status : SOLD OUT  =)     
code item : F004
Price : RM55










sy pun de satu , corak ni cantik beseri2..te heee

status :   SOLD OUT  =)     
code item : E014
Price : RM55


 status :   SOLD OUT  =)    
code item : E001
Price : RM55




 status : SOLD OUT  =)        
code item : D009
Price : RM55





 status :  ON BOOKING BY SYERA !!  
code item : D005
Price : RM55


--------------------------------------------------------------------------------------------------
PERINGATAN !!!ONLY FOR SERIOUS BUYER!!
SEKIRANYA TIADA PEMBAYARAN DIBUAT DALAM MASA 3 HARI 
STATUS BOOKING AKAN DIBATALKAN DAN AKAN DIJUAL SEMULA KEPADA CUSTOMER LAIN :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

 thanks for viewing 
♥ The goods sold are not returnable, refundable or exchangeable 


This entry was posted on . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed.