lawalawa dan lawalawa lagi ??? update!

 assalamualaikum..

quick update! 
hai..jumpe lagi ngan saya hehe. Nak dekat 2 minggu lebih intan pergi kursus induksi di IKWAS, Kluang Johor taw..memang bestt sangat pengalaman kat sana, rasa x nak balik je, macam2 aktiviti yang masa kat sekolah dolu-dolu je dapat rasa, ada balik!..jadi sepanjang kat sana memang happening , walaupun pack dengan assigment & exam :)  tapi alhamdullilah hope lulus lah hendaknya ameennn..huhu

^_^

tudung lawalawa x dilupee huhu


                         

thanks 4 reading :)

okey scroll terus kebawah ye..hehe kepada yang berminat jangan segan silu untuk order ye...caranye senang saje just message saya di facebook atau komen di bawah blog nanti okey :) macam biasa PLEASE make sure dulu dengan saya sama ada tudung tu still available lagi atau tak okey ^_^ thankssss peoplesss love youuuu 



first come first serve with me intan ^_^ 

SALES HURRY!!
________________________________
 PROMOTION !! 
  FREE POSTAGE  WITH 3 ITEMS ABOVE  



 a)  AVAILABLE ^_^   = tandanya masih ada 
 b)   SOLD OUT  =)       = tandanya sudah buat payment +berjaya dijual !
 c)  ON BOOKING !!     = tandanya ada customer booking (tempoh payment 3 HARI sahaja)


EXCLUSIVE
YET
EDGY

do you?

happy shopping darlings !!!
♥  





 status :  SOLD OUT to NURUL ASYIKIN=)     
code item : E001
Price : RM55
Size : M




 status ::  SOLD OUT to BETTY =)   
code item : E002
Price : RM55
Size : M




 status :   SOLD OUT TO DARWINA =)    
code item : E003
Price : RM55
Size : M




status :   SOLD OUT  =)     
code item : E004
Price : RM55
Size : M




status :  SOLD OUT to Nurul hayati =)     
code item : E005
Price : RM55
Size : M




status :   SOLD OUT to Asyikin =)    
code item : E006
Price : RM55
Size : M




status :    SOLD OUT =)    
code item : E007
Price : RM55
Size : M




status :   SOLD OUT to Nurul hayati =)    
code item : E008
Price : RM55
Size : M




status :    SOLD OUT to Fatin Fauzee =)    
code item : E009
Price : RM55
Size : M




status :   SOLD OUT  =)    
code item : E010
Price : RM55
Size : M




status :   SOLD OUT  =)    
code item : E011
Price : RM45
Size : M



status :   SOLD OUT =)    
code item : E012
Price : RM55
Size : M



status :    SOLD OUT =)    
code item : E013
Price : RM55
Size : M




status : SOLD OUT to NURUL ASYIKIN=)     SOLD OUT to PUTRIE=)  
code item : E0014
Price : RM55
Size : M




status : :  SOLD OUT to TEAH =)     SOLD OUT to  DARWINA =)  
code item : E015
Price : RM55
Size : M




status :  SOLD OUT to Akidah =)    
code item : E016
Price : RM55
Size : M




status :  SOLD OUT to Siti Rohaizu=)      SOLD OUT to NURUL ASYIKIN=)     
code item : E017
Price : RM55
Size : M




status :   SOLD OUT to Akidah =)    
code item : E018
Price : RM55
Size : M




status :  SOLD OUT to Adila =)     SOLD OUT to YANA=) 
code item : E019
Price : RM55
Size : M


PESANAN PENAJA:SEKIRANYA TIADA PEMBAYARAN DIBUAT DALAM MASA 3 HARI 
STATUS BOOKING AKAN DIBATALKAN DAN AKAN DIJUAL SEMULA KEPADA CUSTOMER LAIN :)


 thanks for viewing 
♥ The goods sold are not returnable, refundable or exchangeable 

This entry was posted on . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed.