Tips cara pemakaian tudung LawaLawa~

Hai!! hanya 3 step mudah dan ringkas untuk ikut !! 
(sesuai untuk yang kalut cepat2 dah lambat tapi nak cantek)
 
  • PERTAMA  : Pakai elok-elok macam tudung sekolah.  Bagi muka pun ngam-ngam. * tudung adalah stretchable jadi akan ikut bentuk muka anda, disamping bahagian atas yang sedia muncung. Kalau longgar boleh pakai pin kat tengkuk*

  • KEDUA      : Pin macam pakai tudung bawal.  Ambil bucu kiri tudung bawa ke kanan * okey kat sini adjust ikut kesuaian bahu anda, pin je macam biasa*
  • KETIGA     : Ambil bucu kanan tudung yang tak pin lagi tu bawa ke kiri and pin cantek2.  
  • Adjust-adjust! Siap! *tadaaa..






CARA PAKAI TUDUNG dan TAMPIL LAWA :)




intan ada sediakan video 
cara pakai tudung live hehe


klik sini ye ^^




sebarang pertanyaan boleh email saya di 
lawalawa.blogshop@gmail.com
or 
message di facebook lawalawa


thank you 



This entry was posted on . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed.