lain dari yang lain, kenape??

WHY THIS PRODUCT IS DIFFERENT FROM OTHER'S AND EXCLUSIVE??

  1. LIMITED DESIGN most of the time takkan ada repeat design yang sama dengan material yg same. So you can be sure you'll look quite unique from others (Lain dari yang lain). Don't have to worry about bumping into someone else wearing the same tudung as you do. Unik kan?? Maksudnya next design susah nak jumpe or dapat lagi da..*hai2 bye2 
  2. PERFECT SHAPE Mudah, Cantik, Ringkas..potongannye simple tapi menepati citarasa bentuk wajah kita. Oh this my personal favourite!! It can be shaped to cover your chest area according to how you like to wear your tudung. Scroll-scroll~
  3. NO NEED IRONING exactly! memang tak payah gosok..letak dalam beg pakai balik pun still okey..Tak payah basuh? eh, itu tak boleh la..hehe.tudung ni boleh je basuh mesin, terpulang masing2 nk jage camne.
  4. PRICE WORTH harga memang ikut retail price.. tapi kan, I guess since it's still cheaper compared to other famous boutiques, it's still very much worth it!Product ni jgk pernah dapat best choice & also 5A Gred Products Award!
  5. MATERIAL SUPERB  sebab material yg dgunakan memang berkualiti "korean silk", selesa, sejuk, & sesuai dalam cuaca dekat Malaysia ni. Kualiti die mmg best!suke!itu yang pakai hari-hari pun tak reput..hehe.
  6. EASY AND SIMPLE  perasan tak? ini adalah tudung bukan shawl.  Yups, tudung yang tanpa owning ,ni cam ala-ala tudung sekolah cara pakai dia, ala yang main sarung je ikut dan tu. tengok tips cara pemakaian tudung tu ..hehe


be first !
here the exclusive scarft take

This entry was posted on . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed.