CARA TEMPAHAN & BAYARAN



THE SIMPLE LAWALAWA STEP :)

1) PASTIKAN availability tudung
2) ISI BORANG TEMPAHAN 
3) TUNGGU RESPOND dalam masa terdekat dari kami
4) SEKIRANYA ITEM confirm available, INVOICE akan terus   
    dihantar kpd anda
5) BUAT PEMBAYARAN dalam tempoh 48 JAM
6) BUKTI PEMBAYARAN DITERIMA, ITEM TERUS DIHANTAR!


TEMPAHAN 
Untuk tempahan apa yang diperlukan hanyalah BORANG!
bagi sebarang tudung yang masih available anda boleh berbuat demikian dengan mengisi borang tempahan dengan lengkap dan pastikan email, No telefon dan kod tempahan anda betul ye..itu sgt penting dan x rugi kalau double check untuk keselamatan.

Okey , nak isi borang anda boleh klik dekat gambar peti pos yang sebelah kanan tu,ha betul yang tu la.. nanti keluar borang tempahan dan terus submit ye : )




CARA BAYARAN

Antara first thing yg perlu anda tahu adalah cara bayaran. okey, hanya perlu ikut beberapa simple step dibawah ini sahaja okey : ) jom jom !!
  1. Selepas mendapat feedback dari lawalawa utk tudung yg available, lawalawa akan menghantar invoice kepada anda seperti di bawah :

    > NAMA PENUH ANDA :
    > KOD ITEM :
    > TOTAL PRICE:
    > AKAUN LAWALAWA:
  2. Lepas dah tahu total price dan no akaun yang di beritahu oleh kami. Then, bayaran boleh dibuat melalui bank MAYBANK & CIMB BANK.
  3. Lepas buat bayaran,cepat2 send maklumat dibawah sebab ia sangat penting! utk mengelak sebarang penipuan dan kekeliruan:
  • Tarikh dan masa selepas FULL PAYMENT
  • Jumlah bayaran dan jenis bank
  • Bukti pembayaran (no.references,copy receipt @ print screen transaction) 

    PIHAK LAWALAWA TIDAK AKAN RAGU-RAGU UNTUK MEMBATALKAN TANPA BUKTI PEMBAYARAN YANG SAH 


KOS PENGHANTARAN 


::POS LAJU::
RM 6.00
(semenanjung malaysia)
RM 9.00
(sabah & sarawak)





PERHATIAN ::Mulai dari bulan jun 2011, pihak lawalawa tidak lagi menggunakan perkhidmatan pos express berikutan dengan pengunguman dari POS MALAYSIA yang tidak membenarkan sebarang bungkusan yang bukan terdiri daripada dokumen, menggunakan pos express:: HARAP MAKLUM::







ATTENTION 4 ALWAYS GOODBUYER::: 

* Untuk pelanggan tersayang yang ingin mengetahui availability setiap tudung , boleh     
  berhubung terus dengan intan di inbox facebook lawalawa ATAU email lawalawa


* Pastikan dapat sepenuh confirmation (availability) dari pihak lawalawa.
* Kalau ada yang barang belum dapat dan masih ada duit baki, beritahu jugak taw.
* Sebarang pertanyaan atau ada ape2 yang x faham cara pakai tentang tudung ini, jangan segan-silu nak tanye kat jurujual lawalawa ni...tanye je okey, mekaceh ^_^ 

This entry was posted on . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed.